Mot zero och skål!

Jag e sjuuuk! Hehe, det viste ni väll redan men jag menar sjukare än vanligt =P Det är därför det har varit lite dåligt med uppdateringar här det senaste, ja det och att det varit lite annat att tänka på. Men jag kör på som vanlig här! Får se vad vågen visar på fredag.

Idag har jag beställt lite saker. Från en sida som heter iHerb.com.

Jag har sett på insta att många som kör vv, ja många fler än så, köper nått som heter PB2. Det är en variant av jordnötssmör fast utan så mycket fett och kcal! =) Det är i pulverform så man ska ta 2 tsk PB2 pulver och 1 tsk vatten och blanda ihop och på så vis har du fått ett nästan fettfri jordnötsmör och kostnaden blir endast 1 pp!! Fick lite tipps om vad man kunde göra med mer det men det berättar jag sen efter hand när jag testar det! Det kommer dröja ca 8 dagar innan jag får dem.
 

Jag betalade endast 130 kr för 4 burkar PB2 inklusive frakten!! Jag hade en rabatt kod som gav mig 5 till 10 dollars rabatt och jag fick en jag kan ge till er om ni också vill testa att beställa! Gå in på www.iHerb.com och rabatten är BGP005 och vipps så har ni också fått rabatt! Det har allt möjligt där, smink, mat, teer och kaffe mm så man kan nog hitta massa kul, de hade olika barer också, sådana som man byter ut måltiderna med, finns nog en del som inte finns i Sverige skulle jag tro!

Och i veckan kommer nog min smoothie maker också! Nice! =)

Idag blir det wook till middag, med kyckling och nudlar. Fast jag vet inte om jag kommer ta några nudlar än. Får se. Vad jag ska äta till lunch har jag ingen aning om! Hm. Finns inte mycket hemma just nu. Måste iväg och handla sen.

Ja just det ja! Vet ni vad?!?!?! Ni vet Dr Pepper Zero som jag letat efter i både Trollhättan och Göteborg, de fanns i Skövde! Det är det jag säger, Skövde is the shit! Hahaha! M hittade dem där och min Bellabus var där i helgen och köpte med sig 5 st hem till mig! =) Tjohooo! Så en sådan ska jag njuuuuta av sen! =)

 

Haha, och där kom smset från posten! Smoothie makern finns nu att hämta ut! Tjohoo! Mot posten!

Hej dåååå

 

Smoothie madness!

God morgon.

Hade en riktigt bra fredag! Testade lite nya smoothies, förstår inte varför jag inte gjort dessa tidigare! Var ju super gott och mättande och få pp! =)

 

Blev en med hallon/banan till lunch och en blåbär/banan till mellanmål. Gottigt värre. Tyckte blåbären var godast. Jag gjorde dem på kvarg och vanilj yoghurt och sötade med Waldens farms sirapen jag köpte. Blev kanon!

Sen på kvällen hade jag en tjejmiddag. Var så himla mysigt att bara sitta och tjöta. Jag gjorde rostade rotfrukter i ugn och till det en helbakad ytterfilé. Jag gjorde de där såserna som jag pratat om innan, gjorde beasåsen igen och sen gjorde jag också tortilla mixen. Den var SJUKT god!! Den måste ni bara prova. Klockrent med en såsmix som man kan blanda med en 5% crème fraiche. Och till efterrätt blev det en light variant på pannacotta. Den vart jag lite osäker på men det tyckte om den! =) Kul!

 Nu ska jag fixa lite lunch till Kevin sen kommer C hit så ska vi ha en mysig eftermiddag. Får nog bli en smoothie till mellanmål sen när hon kommer =)
 
Hoppas ni får en bra helg!

 

 

Två mindre bitar och ett kilo till borta.

God morgon på er!

Då var det fredag igen då. Vågen idag visade minus 1 kg!! Tjohooooo! Så underbart! Bra start på dagen! =) Känns skit bra med maten. Jag fastar ju fortfarande två dagar i veckan och de andra dagarna kör jag fortfarande viktväktarna, eller en light variant av viktväktarna blir det ju. Jag väger bara potatis, pastan och riset. Det andra tar jag en lagom portion av. Även om jag försöker välja det fettsnåla alternativen så äter jag ju fortfarande precis vad jag vill. Vi åt fläskpannkaka med lingonsylt här om dagen, lasagne och korv med pommes, vanlig kryddkorv. Jag äter allt men jag tar nog kanske inte så mycket som jag brukar ta sen tar jag aldrig om, tar aldrig mer mat hur jädrans gott det än är. Jag har en tendens att inte veta om jag är mätt eller ej förrän efter ett par min. Har alltid tidigare ätit 12 sushi bitar när jag varit ute men det går fan inte länge, jag blir så mätt så jag får ont i magen! ALDRIG hänt innan. Så jag får snällt gå ner till 10 bitar. Är ju bra i och för sig men sushi är ju så himla gott!! Hahaha!

Till frukost ha jag alltid ätit två mackor =5 pp och pålägg på de får kosta 2 pp, och som ni vet är jag inne i choklad Philadelphia osten just nu så det brukar oftast bli det på mackan! Och till det en kopp kaffe. Men idag ska jag testa att göra en smoothie. Har en eller ett par vänner som ofta köper sånna på skolan och det ser så himla gott ut! Så måste testa! Idag blir det en på vanilj light yoghurt, 1pp. Kvarg 1pp och hallon och sötningsmedel. Funderar på att ta i en halv banan också men jag vet inte. Känns som om den kommer bli väldigt mättsam i alla fall. Ska orka med en macka också. Fast jag ska ju ta en lite lättare lunch idag är tanken så är väll bra om frukosten blir stor. Ikväll får jag nämligen besök! Ska ha en tjejkväll!!! Ska bli så roligt!! Det blir rostade grönsaker i ugn och helstekt ytterfile. Och jag ska testa att göra en light variant på pannacotta. Har aldrig gjort det innan så vi får se hur det går! Håll tummarna! Jo! Jag glömde ju säga det att jag beställde en smoothie maker igår! =D Den var nedsatt från 499 kr till 299kr och sen var det även 10% på det så jag betalar 269kr! Bra va?! Hehe, ännu en grej att ha i köksskåpen =P Nä men jag hoppas den blir bra, det var muggar med som man gjorde dem i också fans det lock till så man bara kunde göra den och ta med den på engång. Lite smidigt om jag skulle vilja ha med den till skolan! Ska se om jag hittar några bra recept, som är viktväktar vänliga. Vill försöka hålla mig till 2 pp per smoothie. Idag ska jag söta med sötningsmedel. Ville testa med honung men idet har points i sig så tar annat. Ska bli kul att se om den är så bra som de verkade (vilket det sällan är men….hoppas kan man ju)

Vet ni vad jag var i onsdags?! På Jeff Dunham! Det var så jävla bra!!! Var en dröm som gick i uppfyllelse. Har alltid velat se honom live, har massa filmer med honom här hemma. Har ni aldrig sett honom så googla på honom och se några klipp, grym! =) Lisebergshallen var fullsatt och alla bara jubla, skratta och applådera! Underbart. Han höll på till 22.40. så vi var inte hemma förrän id 23.45. Trött som jag vet inte vad och upp kl 06.15 skulle jag också. Men det var värt det! Så kul!

 

Nu blev väll bilderna inte jätte bra men vi satt på en riktigt bra plats så man såg bra =) Så synd att man inte kan lägga upp filmklipp här, jag filmade lite, hade varit kul att visa er lite. Får bli en annan gång.

 Hoppas ni får en bra fredag och en bra helg! Pöss

En blöt söndag.

Det vart en blöt söndag och då menar jag inte på det bra sättet =P Hehe. Var på Liseberg med alla barnen i söndag, både mina och alla de andra från Bellas klass. Det var riktigt kul att så många kom och nästan alla kom i tid!! Är så imponerade av dem! Tyvärr var vädret inte de bästa, men det verkade som om de flesta var nöjda och glada ändå. Jag hade med mig Kevin dit och Micke fick följa med han med, det hade tydligen ett erbjudande där nu de sista söndagarna att om man betalar 90 kr så får man spela hur mycket man vill i spelhuset. Behöver jag berätta att Kevin var i sjundehimlen! Haha
 
 

. Helt plötsligt så var han borta, fick gå runt och leta lite efter honom och till slut hittade jag honom längst ner och fick på en gång höra att han ville gå själv, såg i ögonvrån att han fått en annan kille i hälarna =) Går upp och sätter mig på en stol jag hitta och då kommer det fram en annan ensam mamma och sätter sig bredvid mig. En skit trevlig kvinna! Och efter en stund susar Kevin förbi och ropar Hej mamma och försvinner lika fort och den andra grabben var honom hack i häl. Det visade sig att av alla barn i hela huset så hade min och hennes son hittat varandra! Vad är oddsen?! =) Jag ångrar riktigt mycket att jag inte bytte nr med henne. Ni vet ibland träffar man på folk som det bara klickar med och man på nått sätt vet att denna människa skulle man kunna ha riktigt roligt med! Tror tyvärr hon var en av dem. Ja ja, vem vet, vi kanske ses igen! Det var alltså en riktigt bra söndag! Bella och Micke sprang runt i regnet och åkte lite av varje. Det blev inte en så lång stund där men efter som vädret inte var den bästa så fick det bli så. Men som sagt var, alla var nöjda och glad! =)

Till lunch åt jag faktisk en kebabtallrik! Det var så himla gott och det var en lagom stor/liten portion. Men jag var inte hungrig resten av dagen, vi åt kl 13 och jag tog mig bara ett äpple på kvällen mer behövdes inte!

Idag har jag faktiskt lyxat till det med en sushi lunch, mmm! =) Gott!

 

Imorgon är det dags för första fastande dagen för veckan. Har laddat upp med nyponsoppa och lite andra vanliga soppor. Hur bra som helst!

Har nog kanske bestämt mig för att jag ska unna mig lite dagen efter min födelsedag. Tror jag. Eller…jag skulle vilja äta kräftor och räkor och aioli någon dag iaf, med lite kex och ost och sånt till =) Det skulle vara lite gottig! Jag fyller ju år på en torsdag och det är ju min fastande dag och tror jag kommer ha kvar det och fira på fredagen istället. Kanske man kan äta nått gottigt då. Såg att det kommit ut lite nya chokladbitar nu när jag var på maxi, kanske skulle testa dem? Eller ska man fira med lite tårta? Eller ska man fira med båda två?! =D Hahaha! Sicka problem man har! Jag är ju inte sugen men man brukar ju unna sig nått extra när man fyller år. Hade inte tänkt fira min födelsedag faktiskt, ska inte ha nått kalas eller så…. Men vore ju mysigt att göra nått med familjen iaf. Ha en mysig familjekväll, äta gott, titta på en bra film. De räcker för mig =)

Återkommer nästa vecka med hur det blev!

Nu ska jag sätta mig och titta på Morgan och Ola-Conny. De där två är förjävla sköna! Jag undrar verkligen om det är så blåsta som de verkar! Först trodde jag Morgan var den som var mest borta men nu är det nog fan Ola-Conny som är mest pantad, Morgan har ju iaf vett nog att vara tyst ibland! Hahaha! Hoppas ni alla får en bra vecka! Pöss!

 

Nej just de ja, dum i huvdet heter det juh.

Har lyckats sova ganska bra i natt men vaknade före åtta. Hade hoppats på att få sova lite längre idag men som vanligt blir det inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Då var det lördag då. Det dumma med att ha en blogg där många vet vem man är eller när det är ens egen familj som läser så måste man bita sig själv i tungan lite. Det går ju liksom inte att skriva precis vad man vill. Men många av er vet ju i alla fall att jag kanske inte är på topp just nu och att det är lite jobbigt här hemma.

Det är både bra och dåligt att jag är en känslomänniska som behöver ha närheten och få känna kärleken för att ge den tillbaka och att jag blir väldigt nere och ledsen utan den. Jag har väll alltid varit en person där det är allt eller inget som gäller. Sen att jag hela jävla tiden ska vara för snäll, eller som jag och J kom fram till igår, dum i huvudet, har ju inte heller hjälpt till.
Har alltid gett så mycket mer än jag någonsin får tillbaka i alla mina förhållanden. Om det så gäller att fixa mysiga middagar, presenter/överraskningar till de man tycker om eller bara komma på olika utflykter, ÄLSKAR sådana saker, är en riktig romantiker, men det suger verkligen att man aldrig eller sällan får nått sådant tillbaka, tillslut tröttnar man och ger bara upp. Vill också någon gång känna mig värd de tankarna. Fast just den biten kanske många tjejer/kvinnor känner igen sig i.
                       
Ett annnat scenarion som jag åkt på stor nitar på är att hjälpa folk ekonomiskt. Där har jag också åkt på STORA smällar. Men sådant gör jag aldrig om igen, där har jag i alla fall lärt mig min läxa. Nä man ska ta me fan inte vara snäll för man får ingenting för det!

Lördag var det ja…vad ska man hitta på tro. Känns inte som om det finns ork till nått även om jag bara längtar efter att få göra nått kul.

Imorgon blir det liseberg. Jag dum som jag är trodde att det skulle vara en familjedag, men som vanligt visade det sig att det inte var så aktuelt utan det får bli en mysig dag med mina barn istället och det är något jag ser fram emot väldigt mycket! Nu får vi bara hoppas på att det blir uppehåll och ”fint” väder!
Men nu när jag tittar nu på vädret i YR så visar det regn…helvetes jävla skit då! FAN =( När jag har tittat i veckan så har det ju visat uppehåll och ok väder och nu när helgen är här ändrar det om det! Får leva på hoppet, det är ju det sista som lämnar en säger dom, det kan ju faktiskt bli uppehåll…..kanske…..

På tal om nått helt annat nu då. Walden Farms produkter! Jag fick hem dessa igår och har än så länge bara testat caramelen. Jag hade den i kaffe och det blev faktiskt riktigt gott! Jag hade i en sukett också och det ska jag inte ha nästa gång för det blev ju ganska sött, lite för sött. Fattar inte hur jag kunde ha TRE suketter i kaffet förut! Nu blir det nästan för mycket med en. Ska testa att ha choklad varianten i lite kvarg sen. Har hört från instagram att det ska vara gottigt! Det är nog inte så gott att äta BARA dessa såser utan man måste nog blanda dem i nått. De har en lite konstig eftersmak, inte konstigt med tanke på att det är 0g fett och 0 kolhydrater i den…. Hehe. Berätta mer sen när jag har testat de andra smakerna också! Walden farms hade ett väldigt stor sortiment med saker som var kcal fria. Gymgrossisten säljer en del på sin hemsida så ni kan gå in och kolla där sen om ni vill.

 

Hoppas ni alla får en underbar helg med mycket kärlek och skratt! Jag ska nog sitta i soffan hela dagen, måste nog handla lite bara se om jag får med mig kidsen kanske =) sen blir det väll soffan igen och kanske mala någon serie. =)

 

Looser....

Blir ett extremt kort inlägg för idag, får se om det kommer nått längre ikväll.
Veckans viktminskning blev i alla fall -1,1 kg Så det var ju kanon! =)
 

Stoppad korv i en förändring.

Japp, då var ännu en uppgift avklarad och godkänd. Skönt. Nu är det bara att fortsätta med de andra. Är trött och grinig nu känner jag. Man blir trött av att ha redovisningar, tar väll på krafterna att gå och vara nervös och pressen av att vilja bli godkänd. Nu är humöret inte på topp kan jag säga. Trött och grinig. Är väll lite extra typiskt att det är en fastande dag idag, det bidrar väll extra till de där känslorna. Sen har jag så svårt att få bort känslan av att vara ensam här hemma.….och snart är det helg igen. =/ Har ju iaf söndagen att se fram emot, då blir det ju Liseberg med en STOR hög med ungar!

Nästan så att jag känner att jag får ta över min kära väns Bittersnippan snart, fast jag är nog mer en bitterFITTA just nu. Suck…

Dagen har iaf rent matmässigt och skolmässigt gått riktigt bra. Kaffe, tomat, nyponsoppa och en power king har stått på menyn än så länge. Ikväll blir det lite soppa också. Har 150 kcal över efter det så kanske blir nått mer, får se.

Imorgon är det dags för nästa vägdag. Hoppas på en viktminskning även denna vecka. HOPPAS!

Gjorde för övrigt en stor klädtabbe, IGEN! Fan att man ska vara så snabb med att testa gamla kläder då! Jag har en jacka som jag vill i. Också tänkte jag att nu kanske jag kommer i den, det som gått så bra…jo tjenna! Den gick på och jag kunde knäppa den men såg fan ut som en stoppad korv!!! Jag kan alltså inte ha den än. Dröjer säkert en månad till =( Hade behövt den nu när det börjar bli så kallt ute.

Har bestämt en gräns på min vikt, jag ska inte testa ett enda jävla klädesplagg till innan jag nått den gränsen!  Det är sådana här ”bakslag” som kan förstöra så mycket för min del. Iaf nu när man inte mår hundra. Men jag kör väll på.

Så, dagens inlägg blev inte den muntraste av inlägg, men jag hoppa att morgondagens inlägg blir desto roligare!

På tal om nått roligt, har ni uppdaterat era iphone ni som har dem? Den nya uppdateringen var faktiskt riktigt trevlig, kanske var ett litet barnsligt inslag i den men ändå riktigt trevligt! Tror jag kommer gilla de där förändringarna! =)

Söt utan socker =)

Vad tiden har gått fort idag! Har varit massa att fixa med. Först var N här också fixade vi inför morgondagens uppgift. Tror det blir bra, hoppas på det i alla fall! Vi ska prata i 25 min. Men det fixar vi nog =)

Sen har jag fixat med Bellas klassåterträff, de ska till Liseberg på söndag så har hållit på och fixat med deras biljetter, stämma av med alla ungar så det verkligen kommer. 27 ungar blir det i alla fall. Kul att så många ville komma! Hoppas att vädret är bra och att det får roligt! Kevin fick ju nys om denna Lisebergsträff så han ville också dit så blir en dag med familjen där. Ska bli hur mysigt som helst faktiskt!

Har inte så mycket annat att säga om dagen faktiskt, frukost var samma som igår mm *dregglar, choklad cream cheese* hahaha! Men det är verkligen skit gött! Lunchen blev rester från igår som jag och N delade på. Och ikväll blir det korv med pommes. Ingen ww korv utan riktig korv med olika smaker, jo jo här går vi minsann all in på en onsdag!! =D Hahaha! Imorgon är det ju dags för en fastande dag igen. Känns som om allt bara flyter på nu, skönt.

Kommer ni ihåg att jag prata om de där socker fria kaffe siraperna för ut, som jag inte hittade? Nu var det så att jag hittade dem på en svensk sida MEN det hade bara tråkiga smaker hemma. Så jag mailade dem och fråga om det viste vart jag kunde få tag i de andra smakerna, då fick jag ett mail tillbaka där de ville att jag skulle skriva vilka smaker jag var ute efter för det anpassade tydligen deras sortiment efter vad man frågade efter!! Tjohoo! Så nu hoppas jag på att det kommer ta hem cookie dough, caramel, vit choklad, vanilj och german chocolate cake!  Mest hoppas jag på cookie doug och caramel! Håll tummarna! De där smakerna är givetvis också suger free! Är det möjligtvis någon av er som vill beställa någon smak med mig sen för att komma ner i frakt? Tror frakten var 59 kr om jag inte mins fel. Flaskorna är 750 ml och kostade 149 kr. Jag kommer hojta till här sedan när det hör av sig om det finns hemma!

 

Sen har jag även beställt lite andra saker som jag ser väldigt mycket fram emot! Men det får ni se/veta om när jag får dem! =D Pöss på er!

Ps,Överväger att byta design på bloggen, vad tror ni om det? Låta det vara som den är eller testa nått nytt?

Trötter.

 
Trött är bara förnamnet. Helt sjukt vilken trötthet som kom över mig efter maten. Tyckte jag var trött redan när jag kom hem från skolan men detta var sjukt! *Gäspar stort* 
Har fortfarande en del skolarbete jag skulle vilja ha gjort men...jag vet inte om jag orkar mer idag! Ny dag imorgon. Sjukt många uppgifter som är i rad nu, vet inte riktigt hur jag ska planera upp allt, men det löser väll sig så klart. Tror inte jag har hört en enda av mina klasskamrater säga att de tycker om denna kursen. Den är riktigt tråkig. Eller upplägget har gjort den tråkig. 
 
Som ni vet var det ju en fastande dag igår så frukosten idag var ljuvlig, faktiskt lite extra ljuvlig 😃 Det blev mackor med choklad cream cheese! Det är så sjukt gott! Och så få points!! Löv it!
 
 
30 gram är endast 2 pp. Och det är väldigt mycket man får för det! Massa mums!
 
Middagen var helt okej den med. Kommer inte ihåg om det var tikka masala det hette...gott var det iaf!
 
 
Imorgon är åter igen en vv dag, tar nästa fastande dag på torsdag som vanligt. 
Fick idag reda på att en nära vän till mig också ska ge 5:2 metoden en chans med inspiration från mig! 😃👍 Så himla kul att man kan inspirera nån! Önskar er massor av lycka till och hoppas ni kommer tycka om det lika mycket som jag gör!!
 
Nu får jag nog ta mig i kragen lite, iaf en liten stund till innan jag ger upp för dagen.
 
Ha en bra kväll ❤

Bubblande soppa!

Det var gött! Intog lite soppa för en stund sedan, stilla hungern! Ska nog börja med mer sådant på mina fastande dagar faktiskt! Klockrent tillsammans med nyponsoppan!

Soppa är ju gött att äta nu när det är så ruggigt och kallt ute. Annars är jag inte mycket för soppa, känns inte som riktig mat på nått vis. Jo jag vet, jag är konstig. =P

Efter middagen fick jag för mig att bada, så fyllde upp badkaret med mitt badsalt från The Body Shop och lite extra bubblor så klart! Tände ett ljus, tog in lite vikt väktare tidningar och kröp ner i det varma vattnet. Riktigt skönt! Tyvärr har jag väll inte så mycket ro i kroppen just nu så jag klara av att ligga där en längre tid men det var i alla fall jätte skönt så länge det varade!

 

På tal om ingenting. Här om kvällen började en gammal ungdomskompis prata med mig på facebook. Vi är gamla party polare =) Kan väll säga att de som känner mig nu har lite svårt att tro på mig när jag säger att jag var party prinsessa under några år i min ungdom. Jag dricker nu mera väldigt sällan. Har lite svårt för alkohol nu, om det inte är Baileys eller breezer. Fast jag kan ändå inte dricka mig full, har någon inbyggd spärr nu för tiden. Kanske är bra det med, blir ju i alla fall billig i drift ;-)

Det är alltid roligt att prata gamla minnen från förr. Vi var ett härligt gäng =) Ska se om vi kan få till en återträff sen någon gång! Kommer ihåg att det var väldigt ”bra” på den tiden att vara så pass lång som jag är (179cm) Det var ju inte en jävel som kollade mitt ID kort då, speciellt inte de gångerna jag hade klackskor på mig också =) Ja herre jävlar! Hahaha! Det var tider det =P Men naturligtvis så var det ju inte bara roligheter, det var en hel del jobbigt, precis som det brukar vara när man är tonåring.

Nu ska jag strax ta och titta på Morgan och Olla-Conny med dottern =) De är för roliga! Hej med er!

Ny vecka...japp...

Ja då var det måndag då, så skönt att helgen är över! Tycker det är så himla tråkigt att känna så men just nu känns det så hopplöst, så stelt, tråkigt och ensamt. Finns det nått slut på det? Ingen aning, ingen verkar vilja göra nått åt det mer. Blir bara ledsen.

Spårade ur lite igår kväll. Vi åt taco till middag, och blev nog lite mer pp än jag borde ha ätit. Två mellan wraps och några (inte många) cheese natchos på det. Sallad, tomat och gurka och lite ost, majs, annans och lite gräddfil på det. Många bäckar små blir många pp. Men det var så sjukt gott! Har inte ätit riktig taco på väldigt länge! Kändes i magen att man inte är van vid den mängden mat längre, men åh så gott! =)

 

Idag är det dags för skola igen, artikel sökning och granskning. Inte så lätt alla gånger att hitta precis vad man vill ha.

Idag blev det veckans första fastande dag också, kände att det behövdes efter helgens ”frosseri” av taco. Nästa blir som vanligt på torsdag. Igår köpte jag en soppa när jag var och handla, såg att den endast hade 110 kcal för halva burken! Blir ju kalas som kvällsmat. Så har jag den andra halvan på torsdag. Gött att få äta lite annat än bara nyponsoppan. Men det är rätt otroligt att man vänjer sig vid detta. Jag blir ju inte så jätte hungrig de dagarna jag fastar, det är precis som om kroppen vet att får jag ingen frukost på morgonen utan bara kaffe ja då är det en fastande dag och då är det ingen ide att kurra för det kommer ingen mat ändå =P Hahaha! Eller så inbillar jag mig det bara! =) Man ska inte underskatta placebo effekten!

Nu är det strax dags att gå mot tåget och åka hem för att läsa lite. Vi hade en kort dag i skolan, samma imorgon. Riktigt skönt! Men vi ska snart ut på praktik så kommer få så jag tiger då kan jag tänka mig!

Hoppas ni får en bra måndag och krama om den ni känner er älskad av. Ta inte den kärleken förgivet….

Måste, måste, måste....

Frukostdags! Köpte Philadelphias Marabou version av mjukosten igen. Den är riktigt god och faktiskt få poäng! 18 gram = 1pp och 30 g = 2pp. Jag moffade i mig 2pp till mina två mackor! Massa mumsigt var det! =)

 

Det blev föresten ingen moffardag igår. Jag prata med en vän och hon trodde väl som jag misstänkte att det mest var för att tröstäta. Så jag struntade i det. Vad skulle jag göra utan mina vänner! Älskar er allihoppa!! Jag nöjde mig med chips för 3pp och ett litet glas baileys. Vill ju inte hamna i det träsket igen hur dåligt jag än mår just nu. Till middag gjorde jag taco, fast på kyckling. Det blev ju riktigt bra! Var jätte gott! Unnade mig faktiskt två sådana här tortillas. Är osäker på poängen men eftersom lunchen bara gick på 6 pp så hade jag nog pp över till det.

 

Jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om….hade en sådan jobbig känsla i kroppen, samma jag hade när jag somna. Jag är en riktig känslomänniska, jag påverkas väldigt mycket av de människorna jag har runt mig. Och är stämningen skit ja då mår jag verkligen skit. Får så svårt att koncentrera mig på det som jag måste koncentrera mig på, så som skolan. Men alla måsten försvinner ju inte bara för att jag inte känner att jag orkar med dem. Är ju bara att försöka bita ihop och köra på så gott det går, men vissa dagar är bara jobbigare än andra. Jag hatar verkligen känslan av att vara så ensam. Bättre att vara ensam när man är själv, men inte ensam när man är två. Men så blir det väll när ingen orkar, jag får väl skylla mig själv antar jag. Är så otroligt glad att jag har mina barn, de bästa som finns! <3

Idag måste jag verkligen ta med Kevin och köpa skor, kom inte utanför dörren igår. Sen måste jag läsa mer inför veckan, läste iaf den engelska artikeln igår, så check på den!

Nu får det bli soffan en stund innan jag måste allt....

En omotiverad moffare.

Har glömt att ta upp den där serien ”Hela sverige bakar”. Den var ju på tv i torsdags. Himmel säger jag bara! Det var första gången på över en månad som jag faktiskt blev sugen på nått!! Jädra sabotör! =) Hahaha! Det saknar jag så mycket, att få baka. Har massa roliga grejer jag skulle vilja baka men det är ju inget roligt att göra det om man inte får smaka själv… suck.

Idag funderar jag på att ärligt bara strunta i allt! Ta en moffar dag. Med fika, godis och extra god mat. Fast jag är lite nervös över godiset….5 veckor nu  utan godis, tänk om man fastnar igen i träsket! Vill inte det. Fast varför skulle jag egentligen göra det?  Är ju bara att köra på igen sen. Sen undrar jag varför jag egentligen vill ha en moffar dag, är det för att tröst äta igen?! Kan ju inte påstå att jag sprudlar av lycka nu för tiden. Antagligen är det så. Så nu blir jag lite osäker på om jag verkligen ska ha en sådan dag…. Hahaha, man får verkligen vara sin egen detektiv! Sen blir det ju tacokväll imorgon när dottern kommer hem så då blir det ju några extra pp där som ryker. Nä skit sak samma. Kan lika gärna sitta i soffan utan nått som jag gjorde igår.

Igår blev det pizza på kvällen, på liba bröd. Riktigt gott! Jag hade lite för mycket curry på pizzan så fick ta lite extra kebabsås på för att jämna upp det, tyvärr mer pp men också mycket godare. Det är ju så vansinnigt gott med kebabsås!  

 

Nu sitter jag här som vanligt på morgonen själv i soffan och har ätit min frukost. Idag blev det bara rostade kneipp mackor med lätt & lagom på och en stor kopp kaffe med mjölk. Jag ska ta med Kevin och köpa skor idag, det jag köpte förra veckan var ju för må. Så idag får han följa med och testa dem själv. Funderar på om vi ska ta oss in på ikea och äta lunch då också. Han tyckte dock Mc Donalds lät bättre ….haha. Men nja, jag vet inte riktigt.

Skulle verkligen behöva sätta mig och läsa inför nästa veckas uppgifter men vart fan är orken till det? Vi är många som är totalt omotiverade till denna kurs. Svårt att komma igång då =/ Får se om jag får tummen ur, den sitter bara jädrigt långt in just nu!

Hoppas ni alla får en bra helg!

 

 

Fredags blues.

Jaha då var det helg igen då, ser mörkt ut tyvärr…. Tror jag ska spendera helgen i soffan med ett täcke och bara glo på film, fast jag måste plugga lite emellan filmerna. Är inne i en nostalgi fas när det gäller filmer. Massor av gamla goa filmer. Man får tillbaka massa minnen från när man var liten, eller liten, ungdom. =) Riktigt kul!

 

Veckans viktminskning blev iaf en minskning! -0,5kg. Det märks att viktminskningen börjar lugna ner sig lite nu. Lite segt att det går saktare men samtidigt var det ju bara en fråga om när det skulle sakta ner. Men allt som är minus är ju toppen! Jag är nöjd!

Idag blev den en sushi lunch i Trollhättan. Tog en 10 bitars men det var så himla stora bitar så det blev nog mer som 14! Jag som bara skulle ta lite mindre till lunch (brukar ta 12 bitar) för vi ska ju äta hemma gjord pizza ikväll. Skinka (jävlar där kom jag på att jag glömt att köpa champinjoner! Skit!) ja ja, då blir det skinka, ost och banan och curry. Och lite kebabssås på =)

Imorgon funderar jag lite på om jag ska testa att göra en sådan där Chevré/rödbets sallad till middag. Tyckte det var så himla gottigt! Men vi får väll se vad som händer…..

Hoppas iaf ni får en bra helg! Nu film!

Slangar, sprutor och rör!

Dagen före D. Denna vecka kan det verkligen gått hur som helst med vikten. Har skött mig bra men det har ju varit lite undantag. I fredags så vart det ju några breezers druckna och i lördags var det ju lite extra god mat på kvällen. Känns inte på kroppen som om det har hänt nått, men jag får stora svaret imorgon bitti. Bara att vänta och se!

Idag är det ju en fastande dag, en kopp kaffe till frukost, en tomat och några klunkar nyponsoppa till lunch. Och nu ska jag strax ta mig en kopp kaffe till. Fick det lite extra lyxigt idag med att få sluta tidigt! Det hade massa interna möten idag så fanns inte så mycket att göra så det tyckte vi kunde åka hem och fortsätts skriva på våra uppgifter vi har till nästa vecka. Tackar säger man då! =)

 

Så nu sitter jag i soffan med mina drycker och väntar på att plugghästen ska komma fram i mig så jag kan börja skriva....väntar....väntar....

Nje, det e nog ingen ide. Känner mig lite trött, ensam och sliten. Skulle behöva göra en utrensning i hjärnan. Men bara att koppla bort och plugga på, om en liten stund iaf. Ska bara först =)

På tal om plugga. Jag fick med mig lite sprutor och rör hem idag som jag ska träna mig med! Har hållit på och träna idag på fattningen och skiftandet med rören. Känns som om jag har hittat en fattning som jag gillar nu. Måste bara fortsätta träna så jag får till att hålla still så mycket som möjligt. De hade en liten slang man kunde träna på, tyckte det var smart så det ska jag ta och införskaffa mig. Undrar bara vart man kan hitta det. Får fundera lite. Nu ska jag ta och göra det där "ska bara" sen blir det plugga en stund innan jag måste fixa maten till de andra.

Oskuld tagen? Check!

Trött trött trött är vad jag är! Veckans andra praktik dag har gått bra. Fick ta ”min oskuld” idag! Tjohoo! =) Jag har tagit mitt första blodprov. Blev på en trevlig blivande sjuksköterska pensioner. Blev väll inte världens bästa provtagning men nu är det gjort! Det var ju riktigt svårt att trycka in rören i själva hållaren, var så trögt så jag var lite rädd för att nålen skulle åka ur. Men hon tyckte det gick bra! Fick lite tipps för kommande provtagningar! Tackar!

Idag bjöd en av läkarna på tårta eftersom chefen fyllde år imorgon. Såg väl ok ut men nä, jag tog ingen. Var så nöjd med min lunch låda iaf! Älskar viktväktarnas pasta mexikana!

 
Det ser inte mycket ut för världen men gott är det! På tal om läkare, vet ni vad jag hörde att en staffetläkare tjänar?! Håll i er nu! 65 000kr I VECKAN!! Fattar ni vad sjukt?! Sjukt! Ja jävlar, jag har valt fel linje! =/
 
Nu på kvällen så har jag träffat lite goa töser från komvix tiden! Vi några fikade och vi andra åt mat. Jag tog sushi! Det är ju bara så sjukt gott!! Efter som jag inte ätit så mycket points under dagen fick det bli en stor 12 bitars tallrik! Lyx!! Glömde dock ta bild....

Imorgon är det ju dags för veckans sista fastande dag. Nyponsoppa och kvarg står på menyn, och kanske nått knäckebröd på kvällen. Och tomat! Tomat brukar jag alltid tugga på, som ett äpple. Riktigt mumsigt!

Nu får det bli soffan resten av kvällen, är så trött i huvudet…. Natti!

 

Mina drömmars sallad!

Första dagen på praktiken avklarad! Nackdelen med att ha samma kläder som alla andra är att folk inklusive de nya läkarna tror att man kan allt. Vilket jag absolut inte gör, kan nada än så länge! Det var väldigt mycket nya läkare på VC, staffetläkare som de heter. Viste inte att det kunde vara så svårt för en VC att få fasta läkare!

Idag har varit första fastande dagen för denna vecka, gick kanoners! Nyponsoppa blev det som vanligt. Nu sitter jag och äter lite kvarg innan jag ska iväg på dotterns första föräldramöte. Full rulle hela tiden känns det som!

Jag måste bara berätta om min uppenbarelse jag var med om igår!
Igår var jag på bio med några mysiga vänner, filmen var kanon bra men det är middagen efter jag måste berätta om! Vi åt på Danilo, restaurangen som ligger vid/på bion. Jag tog en sallad, Genova salad. Chèvreost, honung, skivade rödbetor, sallad och rödlök. Det låter kanske konstigt men det var så sjukt gott! Godaste salladen jag NÅGONSIN ätit tror jag bestämt! Ska testa att göra den hemma i veckan! Jag tror det använde hela rödbetor på burk, jag tror det iaf! Sen har jag ingen aning om det var en speciell honung de använde, får väll köpa nångon god. Det dumaste var att jag hade ju stängt av mobilen för jag hade knappt något batteri kvar så jag har ingen bild på den! Lösningen?! Jag måste alltså dit igen! =D Tjohoo! Hehe!

Nu måste jag rusa, dags att vara social på ett föräldramöte…åh så roligt!....

Vilken flopp!

Jahapp….Vilken jävla flopp! Jag lovade ju att återkomma om det där banan våfflorna jag skulle göra. Ja vad ska man säga, det blev inte så bra! Hahaha! Gav upp och hällde ut skiten. Fick bli tre morötter och en kneipp macka med lite räkost och tomat på istället. Inte det bästa av luncher men var det enda jag orkade fixa.

 

Tänk om.....

Det är nått speciellt med lasagne. Både jag och Kevin är tokiga i det. Men det ska vara ”min” variant av knorrs lasagne mix. Jag tar i paprika chili crème fraiche i själva ”köttfärssåsen” och sedan varvar jag keldas ostsås mellan plattorna och såsen. Blir så sjukt gott! Första gången jag gjorde så åt Kevin nästan upp hela lasagnen själv! Hahaha!

Igår gjorde jag i ordningen en oats in a jar burk. Denna gång var det vanilj/blåbär. Det var nog den godaste varianten jag gjort, fast denna gång var den lite rinnigare efter som jag testade att ta i 0,5 dl kvarg och 0,5dl vanilj yoghurt.  Jag har gjort detta tre gånger nu och jag tycker att det är gott MEN jag vet inte om jag jublar eller ser fram emot frukosten när detta står på menyn. Jag tror att jag gillar mina smörgåsar eller min våffel frukost mer. Så jag ska nog inte göra denna på ett tag nu, utan kanske testar det igen om en månad.

  
 

Idag ska jag testa ännu en ny sak jag hittat på instagram. Bananwåfflor. Jag gjorde ju liknande fast pannkakor, fast det ska tydligen bli lite godare om man gör de i våffeljärnet. Så jag ska testa! =D
Funderar lite på om jag ska ha blåbär till, funkar banan och blåbär? Jo, det gör det nog! Återkommer med recept/bilder och vad jag tyckte om det senare!

 

Idag är en sådan där seg dag, en klump i magen dag. Tänk om man kunde troll som H, Potter, eller resa i tiden som Dr, Who. Tänk om….  

Nu är det dags att fortsätta plugga. Imorgon är det praktik som gäller. Ska bli kul!

 

Några flaskor och sedan en saluhall.

Fredagsmys!

Ja i fredags skulle jag ju sitta hemma med min minsta och mysa men nu blev det inte så! Istället spenderade jag kvällen med tre otroligt sköna tjejer! Vilka goingar!! Man kan inte annat än att älska dem! Är så otroligt glad över att ni finns!
Kvällen började här hemma med att jag tog ett glas Baileys innan P skulle komma och hämta mig. MUMS! Och förstår ni vad lyxigt med att bli hämtad! Normalt är det jag som kör bil, brukar inte dricka så mycket så då blir det ju så klart så!
Sedan bar det iväg till Nödinge, P har aldrig testat den sushi restaurangen som de har där. Dom är sjukt duktiga! Så himla fräsch sushi! Så det hämtade vi och sedan åkte vi hem till P och åt lite innan C och J kom. Väl där så blev jag bjuden på lite breezers, det är väl nästan den enda som jag verkligen tycker är gott att dricka i alkohol väg, ja förutom Baileys då. Men jag fick också testa en drink, hm, kan den ha hetat Lennart? Den var ju också riktigt god!! Glömde dock ta en bild på den =/

 
Så nu är jag uppe på två drinkar jag gillar! Inte illa va?! Det tar sig. Det här med vin har jag ännu inte lärt mig, till mina vänners stora förtret =P Hehe, men jag håller med dem, det skulle vara roligt att kunna sällskaps dricka lite vin. Det låter ju så mysigt när någon frågar, ska vi mysa lite i kväll och dela på en flaska vin? Men så mycket mys blir det inte för mig isf för jag tycker verkligen den smakar så fruktansvärt illa!! Får se om jag lyckas lära mig det där någon gång, det kanske kommer med åldern? Jag menar, är man fortfarande klassat som ”lammkött” kan man väll ändå inte räkna med att jag ska dricka vin än?! (internt skämt)
 

Lördagen

Oki, det blir ju inte riktigt som man tänkt sig alla gånger. Igår skulle ju vara den stora mysdagen med trerätters middag och allt. Det blev någon timma på stan, var roligt att gå inne i saluhallen och titta på allt roligt man kunde köpa, mycket var tyvärr sånt som inte jag kan äta när man räknar points. Fast gjorde inte så mycket. Har ändå inget sug. Vi köpte lite fina köttbitar. Fick syn på en morotstårta jag tänkte vi kunde ha till efterrätt men då missuppfatta jag gubben, han sa : behöver vi verkligen det? Jag tolkade det som att vi inte skulle ha någon efterrätt. Men det var inte så han menade. Så trerätters middag blev bara en middag. Den var dock riktigt god och vi sa att vi ska helt klart börja gå dit ner och handla oftar! Och det var inte så dyrt som jag trodde det skulle vara där inne!

 
Kan säga att till den middagen räknade jag inga pp, fast när jag räknade ihop vad jag ätit under dagen så tror jag inte det blev så mycket över vad jag ska äta ändå, hade tydligen varit snål både till frukost och lunch.

Tyvärr blev det ingen latte heller. Fick bli en vanlig kopp kaffe när vi kom hem, inte riktigt samma sak men, köpte ju Icas egna kaffe när jag var där sist och nja, den är inte riktigt lika god som gevalias ...

När vi ändå var i stan passade också på att köpa upp mitt presentkort på 4agott. 100kr lösgodis. Och inget av det är till mig. Köpte bara till barnen och gubben. Ja ja. Det är ju inte så att jag har ett sug på nått. Försökte ju komma på ett alternativ till morottårtan som efterrätt men jag kom inte på nått jag var sugen på, INGET?!
Idag är det för övrigt exakt fyra veckor sedan jag åt godis, heja mig!!! =D

Jag var så sjukt trött under dagen igår. Jag tror jag behöver ett bra vitamintillskott, kan ju inte skada. Ska kolla på apoteket om de har nått bra., Någon som har testat deras vitamin för oss kvinnor? Nått att ha?

Idag bär det iväg och leta skor till den lilla, förstår inte hur han lyckas med att slita sönder så mycket skor?!

Ha en bra dag alla! <3

 

Landar i Baileysen!

Det blev vist inte en kväll hemma med den minsta, han skulle kanske sova över hos en kompis så jag beslöt mig för att hänga med på tjejkvällen jag vart bjuden på! Ska bli riktigt roligt att komma bort lite! Nu har jag kört alla dit alla ska och köpt det alla ska ha under kvällen så nu landade jag i soffan en stund innan jag blir hämtad, riktigt lyxig kväll detta!! Tyckte det va dags att hälla upp ett stort glas Baileys! Mums!

 

Nu ska jag sitta här tills P kommer och hämtar mig så ska vi åka och köpa lite sushi, viket jag känner att jag verkligen behöver med tanke på att jag redan nu efter bara ett halvt glas känner av baileysen! Hahaha! Ingen erfaren drickare här inte! Är väll iof inte helt fel att man är billig i drift på några saker! ;-)

Hoppas ni alla får en riktigt bra helg!! Det SKA jag ha om det så är det sista jag gör! Hahaha! =)

 


 

Thank God It's Friday!

Go Jessi, go Jessi, go Jessi!! Hehehe. Lite pepp så här på fredagsmorgonen. Jag trodde ju inte att jag skulle gått ner nått denna veckan men det hade jag ju vist gjort! Wohoo! Denna veckan visade vågen -1,2 kg och nu har jag bara 1 kg kvar till mitt första del mål! Me like!!


Frukostarna dagen efter man har fastat är sjukt goda! Idag fick det bli en äggmacka frukost. Jag brukar ha kalles prickiga på men det verkar som om det har slutat med den så fick testa kalles kombo istället, inte riktigt lika god tyvärr men det funkar.

Dagen kommer nog spenderas i sängen tror jag, måste läsa lite inför nästa veckas praktik. Förbereda mig för kommande uppgifter.

Är sjukt sugen på en suchi så kanske skulle ta mig till Nödinge och köpa mig lite lunch sen! Mmmm! Tror nog jag är värd en sådan lunch! Eller hur?!

Kvällen kommer jag spendera med den lilla, ska se om han har tid för mig =P Vi ska äta pizza iaf, tänkte om vi kunde mysa lite och titta på en film men får se som sagt var. Gubben ska jobba sent och töserna är inte hemma.

Imorgon har jag lite funderingar på om vi ska göra en trerätters middag. Då ska inga pp räknas! Hahaha och skulle jag gjort det skulle jag nog spräcka alla banker som finns! =)
Jag har inte ännu kommit på vad vi ska äta, har även lite funderingar på räk -kräft kväll men aioli och kex och ost kanske. Får nog bestämma mig imorgon, just nu är jag inte sugen på någonting. Vill bara ha en mysig kväll och dag känns som om det va väldigt länge sedan nu....

 

Gött mos!

Det bästa med att komma hem nu är att man kommer hem till denna glada lilla skiten! <3

 

Idag var det skola igen och nu är de första två uppgifterna klara och inlämnade. Känns bra! Nu är det bara resten kvar! =) Nästa vecka är det dags för praktik på VC igen. Ska bli roligt.

Antar att det blir enklast att ha mina fastande dagar de dagarna jag jobbar. Så nästa vecka blir nog samma dagar som denna, tisdag och torsdag. Verkar vara det som fungerar bäst för min del.

 I slutet av oktober är det dags för den första långa praktiken, då ska vi vara på äldreboende. Vi kommer tydligen bli tilldelade oss två boende och dessa ska vi fokusera på de tre veckorna. Tycker det ska bli riktigt kul! Lär nog lära mig en hel del där iaf!

 Imorgon är det dags för vägning igen. Tror inte det hänt så mycket på vägen denna vecka som tidigare, någon gång måste det ju börja stanna av. Sen har det varit ”helt fel tid på månaden” denna vecka och då brukar det ju sällan hända så mycket. Men bara det är minus så är jag nöjd! Har ju verkligen gått hur bra som helst så ska inte klaga. Någon gång måste det ju stanna upp också, det vet jag. Men ivrig är jag det kan jag inte sticka under stolen med!

 Nu ska jag ta och dricka min nyponsoppa, dagens lunch och middag. Mums!  ;-) Ikväll blir det lite kvarg. Frukosten bestod av en stor kopp kaffe med mjölk. Märks att man börjar bli mätt fortare nu! Äter inte lika mycket längre. Ja nu menar jag ju inte de jag äter på mina fastande dagar för det är ju inte så mycket ändå utan jag menar på mina vanliga dagar. Rätt gött att man märker skillnad. Jag fick idag gå ner ett hål på mitt bälte! =D Gött mos! Extra kul när man börjar se och märka skillnaden på kläderna. På tal om kläder jag har så mycket kläder som väntar på mig när jag nått mitt mål! Längtar!!!

Men nu måste jag runda av. Dottern kom hem nu med lite läxproblem så ska ta och hjälpa henne lite!

Hej med er!

 

Helan och halvan och de där på axeln!

God kväll i stugorna!

Dagen har bestått av höstens första skoldag. Är allt lite seg i huvudet nu känner jag! Men det var verkligen kul att se alla igen. Fast dagens två långa lektioner var…vad ska man säga, lite konstiga. Första kunde man faktiskt bara läst sig till själv, den andra var, konstig. Hahaha! Jag gillade läraren jätte mycket, hon tycker verkligen om det hon gör men jag förstod inte riktigt vad hon ville att vi skulle få ut av eftermiddagens lektion. Oh well….

Fastan igår gick ju som vanligt kanon, hamna bara på ca 400 kcal igen. Idag var den en vanlig viktväktare dag, känns som om jag håller på att repetera mig själv men det gick bra den med =)

Frukost på väg till tåget och sedan medhavd lunch på skolan. Det som verkligen är så himla skönt är att suget inte finns där! Känner inget sug på nått nu, inte ens mat. Vad är det som har hänt?!?!?! Jag känner hunger men förr hade jag blivit sugen på en massa skit när jag blir så där hungrig men nu är det maten jag vet att jag ska äta vid nästa mål. Jag är nästan rädd för att berätta om det ifall jag jinxar det! Men jag har aldrig varit med om detta innan, att det bara försvunnit så. Nu blir jag nästan rädd för att äta nått godis. Tänk om jag unnar mig nått bara för att och sedan är jag fast igen! Hu va hemskt! Hahaha! Och vet ni vad?! Det absolut värsta är att jag har ett presentkort på 100kr lösgodis på 4agott i Göteborg, ni som varit där vet att det är ett himmelrike på jorden för den som älskar godis! Och detta jädra kort går ut nästa helg! Så jag måste ju handla! Och då tänker nog många av er, låt bli att ät då. Men det är ju inte riktigt så lätt se ni! Men …iof. Jag skulle ju kunna ta med barnen in så får de köpa deras lördagsgodis för dessa, då kan jag ju inte äta av de för inget av det skulle vara mitt…Hm….nu va ju tanken inte så att de skulle få allt utan det skulle vara MITT bara MITT!!!! Jag skulle ju haft detta på en kommande frossar helg men nu sket sig ju den planen efter som jag inte vill ha någon frossar kväll…. Hahahahahahaha! Jag måste låta så knäpp nu! Får skylla på helan och halvan höll jag på att säga men jag menade de två jag har på axeln =)

 

 
Nä gott folk, jag tror jag får säga god natt nu för nu blir det inte många rätt här! Hahaha!
Sussa gott, imorgon är det veckans andra fastande dag! Natti!

Nya försök och skolstart!

Ja ingen kan ju någonsin säga till mig att jag inte försöker iaf. Rätt skönt att vila i den känslan. Ibland är man på vippen att ge upp helt så ”borstar man av sig lite” och gör ett sista försök, brukar dock bli många sista försök ibland men ändå. Nu har jag försökt igen. Responsen blev väll inte så optimistisk som man kan hoppas på så nu känner jag att jag backar igen och nu väntar jag, det kan ju vända och ibland läser man in fel saker för att man själv inte mår jätte bra.

Hoppet är ju det sista som lämnar en säger man ju!

Bilden hämtad från www.oldcountrycrows.com
 

Imorgon börjar skolan ska bli roligt att komma igång igen! Är så klart nervös hur det ska gå med allt om jag orkar hålla koncentrationen uppe men det löser sig nog! Är lite nervös över att börja ta prover också, skulle vilja haft mer träning innan jag går ut på praktiken nästa vecka men det är nog inte möjligt. Suck. Vet inte alls om det kommer gå. Ska fråga om jag får träna lite på mina klasskamrater som kommer vara på samma VC som mig. Ja då menar jag inte sticka dem utan att spänna åt armen och bara känna efter vart jag skulle kunna sticka dem =). Sen får jag träna mig lite extra på skolan så fort det får upp tränings tiderna igen.

 

Jag tycker det är så himla skönt att jag har kontrollen på min mat, under dessa lite extra jobbiga veckorna så har det ändå flugit på hur bra som helts och jag har inte tröstätit en enda gång! Det är STORT! Känner igen att det är maten jag kan ha kontroll över, hade samma känsla sist när jag gick ner så mycket! Gött!

Idag är det en fastande dag igen. Har precis druckit upp min första kopp kaffe med mjölk, 40 kcal. Sen blir det som vanligt lite nyponsoppa och ikväll även lite kvarg. En tomat ska jag mumsa i mig också! Men nu får det nog bli en liten promenad med Thelly.  Jag får inte glömma att köpa mitt tåg kort idag så jag kan ta mig till skolan imorgon! En nätt liten utgift på ca 1150kr. Så kul! Hade jag inte varit student hade jag fått betala 1500 kr så det är ju ändå lite mindre än det kunde ha kostat.

Ha en bra dag alla!

Lunch med en sur hund!

Jag trodde faktiskt inte att det gick att sova sämre än jag gjorde i lördags men det gick tydligen…*gäspar* Nu är jag seg måste jag erkänna.

Gårdagens fasta gick bra som vanligt. Det blev kaffe med mjölk, nyponsoppa, lite kvarg med jordgubbar. Landade på ca 400kcal skulle jag tro. Känns riktigt bra! Imorgon är det dags igen, blir lite varannan dag denna vecka känns det som. Man ska ju inte ha två fastande dagar i rad och jag vill ju inte gärna fasta i helgen =) Inte gärna iaf, söndagar fungerar dock.

 
 
Den där Vitamin well sharp va riktigt god! Bara 3 kcal per flaska, en riktigt god melon smak. Kan jag rekomendera!
 
Jag måste verkligen åka och handla, det finns nästan ingenting alls i kylen. Min frukost fick bli två rostade mackor med lätta på och en kopp kaffe. Vist det är ju rätt gott det med men lite mer vill jag nog ha på! Känner att jag börjar bli sugen på äggmackor med kalles prickiga på igen! Mmmmm! Riktigt gottigt! Men jag har en tendens att föräta mig på mina frukostar, jag äter samma sak varje dag tills jag tröttnar på det, sen får man hitta nått annat.
Nu börjar ju skolan strax igen, på onsdag börjar alla lektioner i skolan. Ska bli kul att komma igång även om jag är lite nervös över hur jag ska få ihop allt....Första arbetet är iaf avklarat! En bra start, hoppas det duger bra!
 

Dagens lunch blev detta, va så gottigt!

 

Pasta med Findus original köttfärsås, jag gillar verkligen den! De gör inte det andra i familjen så är perfekt för min del att äta till lunch. En burk räcker till tre luncher.

Thelly var dock så här glad på mig när jag åt min lunch i soffan. Fick skälla till på henne att hon inte skulle tigga. Kan väll säga att hon blev lite sur! Hahahaha! Hon löper just nu och det gör väll henne lite extra känslig kan jag tänka mig ;-)

 
De är för goa de små! Tänk vad mycket glädje dessa ger en! <3
 
Nu får det strax bli en tur till Maxi, måste ladda upp med nyponsoppa igen också till mina fastande dagar!
Är det någon där ute som mer än jag kör 5:2? Eller har jag fått någon att fundera på att börja?
Berätta gärna vad ni tycker om det och har ni någon favorit sak som ni alltid äter under de dagarna?
 
Ha en bra måndag!
 

Lördagsmys och frestelser

Blev åter igen inte så mycket sömn i natt. Och den där jädra inre väckaklockan hjälper ju inte till den heller! Runt kl 06 så vaknar jag, varje dag. Suck! Någon mer som har det så? Konstigt att kroppen kan ställa in sig så på saker!

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blev soffan och mys med film iaf och pizza!! Himmelskt gott var det!

 6 pp för liba brödet och sedan 2 pp skinka och 2 pp light ost på och banan och curry! SÅ GOTT!! Jag räknade faktiskt inte pp på kebabsåsen igår kväll, Jag hade en hel del points kvar så kände att det behövs inte.
 
Kvällen fortsatte med mys i soffan, det va ju lika gott det! =) Har dock ingen koll på vad ett glas baileys kostar i pp men efter som jag inte tog nått godis idag så fick det bli det!
 
 
Men idag är det slut på det roliga! Nu är det sista faste dagen för denna veck. Går fint som vanligt! Sitter och göttar mig med denna just nu.
 
 
Den smakade riktigt mycket melon faktiskt, jag tyckte den var riktigt god och bara 3 kcal! Kan inte bli bättre!
 
Jag har tänkt lite på det här med 5:2, det verkar som om en del har missuppfattat den helt. Man kan ju inte tro att man kan fasta två dagar i veckan och sedan äta på ”som vanligt”, jag menar om du har ett ”som vanligt” som innebär godis, kakor, chips och massa fett. Då kan du inte räkna med att gå ner en massa. Utan när det skriver i tidningen som vanligt menar de ett normalt kcal intag, detta är ju beroende på om du är kvinna eller man.

Tidningarna har ju en tendens att försköna allt och få det att verkar lite bättre än det är.

Jag kör ju 5:2 tillsammans med viktväktarna. Jag skriver iof inte upp alla mina points som jag använder på en dag. Men jag har ju hållit på så länge med detta så jag vet ju på ett ungefär vad jag får äta. Jag väger alltid min potatis, mitt ris och min pasta. Potatis 200g och ris 120g och pasta 130g. Detta brukar vara lagom. Bröd som jag äter får vara max 3 pp per skiva eller 5 pp för två skivor. Brukar hålla mig till max 8 pp till frukost och lunch och middag runt 10-12 pp. Sen tar jag alltid en kopp kaffe och någon frukt och ev nått extra (2-3pp) vid 15 tiden. Och är jag hungrig på kvällen ja då tar jag nått litet då, 0-5 pp. Det beror lite på vad jag ätit under dagen. Alla dessa points är ju ca, det kan bli mer eller mindre på några mål. Men jag känner att så länge jag väger det viktiga och väljer light före de feta så fungerar det bra, det märks ju tydligt på vägen just nu iaf! =)

Så funderar ni på 5:2, gå inte en nit från tidningarna nu utan håll er till nyttiga saker även de dagarna du får äta. Och för mig har det varit ganska enkelt efter som sötsuget helt är borta! Jag gjorde precis i ordning fika till barnen, nybakta bullar (eller nu lät det lite fint, det var frysta färdig gjorda som jag värmde på i ugnen) men det luktade gott men jag blev ändå inte sugen eller frestad på att ta någon.

Ni anar inte hur skönt det är!! *Njuter*

Nu ska jag slappa lite i soffan, försöka ladda batterierna lite. Kan väll inte vara speciellt normalt att man känner sig helt mentalt slutkörd efter 3 månaders semester och nu börjar skolan på onsdag. Suck. Får se hur det går.

Nu mot kaffebryggaren sedan tillbaka till soffan och del två av Sagan om ringen.

jessiii.blogg.se

Varför ska allt vara så himla svårt? Har gått från fetto till smal och nu tillbaka till fet. Detta kommer vara ett ställe där jag kan ventilera ut allt jag tänker om min vikt och om livet. Det kommer handla om min eviga kamp mot dessa jävla kilon som jag lägger på mig så lätt. Att vilja så himla mycket räcker inte riktigt till. Men jag har hoppet kvar och jag hoppas det ska ta mig till mål, igen.... Kommer använda mig av viktväktarna och 5:2 metoden.

RSS 2.0